ΑΡΧΙΚΗ
Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Διοίκηση Πωλήσεων – Έκπτωση στους πελάτες μας

1/9/21

 

Η Excellence & Lean Management Consultants και το Hellenic American College/ Hellenic American University για 3η Ακαδημαϊκή Χρονιά συνεχίζουν τη συνεργασία τους και προσφέρουν 5% έκπτωση στα δίδακτρα του Μεταπτυχιακού προγράμματος στη Διοίκηση Πωλήσεων.

 

Ιδιαίτερα θετική είναι η ανταπόκριση της αγοράς στη λειτουργία του μεταπτυχιακού προγράμματος, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδος (ΙΠΕ) και του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εξαγωγέων, με τη συνεργασία της εταιρίας συμβούλων επιχειρήσεων Excellence & Lean Management Consultants, δημιουργού του ολοκληρωμένου συστήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Πωλήσεων 5CPF – Sales Management System.

 

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες του κλάδου των πωλήσεων που επιθυμούν να ανελιχθούν στη Διοίκηση Πωλήσεων. Παράλληλα, το πρόγραμμα καλλιεργεί και ενισχύει θεμελιώδεις δεξιότητες της Διοίκησης Επιχειρήσεων και προσφέρει βαθύτερη κατανόηση των επιχειρησιακών διεργασιών που έχουν άμεση επίδραση στις πωλήσεις.

 

Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας, το Hellenic American College / Hellenic American University παρέχει έκπτωση 5% στα δίδακτρα του προγράμματος σε στελέχη των πελατών της Excellence & Lean Management Consultants και της ΕΞΥΠΠ Active Safety.

 

Για αναλυτικότερη ενημέρωση για το πρόγραμμα, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του προγράμματος ή να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εγγραφών στο 2103680950 ή στο admissions@hauniv.edu αναφέροντας πως είμαστε συνεργάτες για να υπολογιστεί η έκπτωση στα δίδακτρα.

 

Μπορείτε να κατεβάσετε το φυλλάδιο του προγράμματος εδώ: MS_Sales_Management

 

Είμαστε στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες στα 2104838714, 2104838712, 2104838706.