ΑΡΧΙΚΗ
Ποιοι Είμαστε

Οι άνθρωποί μας

Business Development Manager | Management Consultant

Γιώργος Χαλόφτης

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
1979 – 1985 στέλεχος της ΠΥΡΚΑΛ – Ελευσίνας ως Προϊστάμενος Κοστολόγησης, Προϊστάμενος Οικονομικών Υπηρεσιών, Προϊστάμενος Οικονομικών & Διοικητικών Υπηρεσιών
1985 – 1988, για 3 χρόνια Γενικός Διευθυντής (Plant Manager) Συγκροτήματος Εργοστασίων ΠΥΡΚΑΛ – Ελευσίνας (800 άτομα προσωπικό και την ιδιαιτερότητα της υψηλής επικινδυνότητας)
1988 – 1990 διετέλεσε Διευθυντής Ανάπτυξης της εταιρίας συμβούλων MORAX A.E.
1991 – 2011 διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Εταιριών Συμβούλων Επιχειρήσεων Advanced Management Consultants.
Ως Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Advanced Management Consultants, είχε την ευθύνη σε πλήθος μελετών και έργων, όπως μελέτες αναδιοργάνωσης επιχειρήσεων, οργάνωσης πωλήσεων, μελέτες αναπτυξιακού νόμου και επιδοτούμενων προγραμμάτων, μελέτες συστημάτων Ποιότητας ISO, ΗΑCCP κλπ, προγραμμάτων εκπαίδευσης προσωπικού κλπ σε πάνω από 1700 πελάτες.
Έχει διατελέσει Πρόεδρος και Γραμματέας του Ελληνικού Φόρουμ Ποιότητας και έχει συμμετάσχει σε πλήθος συνεδρίων με σκοπό την ευαισθητοποίηση των ελληνικών επιχειρήσεων, στον τομέα της ποιότητας.
Συμμετείχε στην 4μελή ομάδα συντακτών της Πράσινης Βίβλου για την Ποιότητα στην Ελλάδα, που αφορά τη δημιουργία Εθνικής Πολιτικής για την Ποιότητα, Υπουργείο Ανάπτυξης 1997-1998. Συμμετείχε σε επιτροπές του Υπ.Αν. για το Εθνικό Βραβείο Ποιότητας και το Εθνικό Βραβείο Αριστείας.
Είναι πιστοποιημένος Εκπαιδευτής από το ΕΚΕΠΙΣ.
Έχει δημοσιεύσει πλήθος άρθρων σχετικά με το Management και την Ποιότητα.

  • Τομέας Marketing & Sales Management Consulting

Γιώργος Αυλωνίτης

Ακαδημαϊκός – Επιστημονικός Σύμβουλος του τομέα

Ομότιμος Καθηγητής Marketing Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Επισκέπτης Καθηγητής Strathclyde University, UK, και Πρόεδρος της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ

Έχει επιβλέψει και αξιολογήσει περισσότερες από τριάντα Διδακτορικές Διατριβές που έχουν υποβληθεί σε ελληνικά και ξένα πανεπιστήμια, και δεκάδες Μεταπτυχιακές διπλωματικές εργασίες.
Επίσης έχει εκπονήσει μεγάλο αριθμό Επιστημονικών/ Πανεπιστημιακών ερευνών που καλύπτουν ένα πολύ μεγάλο εύρος θεμάτων που εμπίπτουν στο γνωστικό αντικείμενο της Επιστήμης του Μάρκετινγκ.
Το ερευνητικό του έργο έχει αναγνωριστεί διεθνώς καθώς σύμφωνα με το Google Scholar έχει συγκεντώσει περίπου 5.000 αναφορές και έχει πετύχει δείκτη h-index 33 που τον καθιστά έναν διακεκριμένο με παγκόσμια αναγνώριση καθηγητή Μάρκετινγκ.
Διαθέτει πολύ μεγάλη εκπαιδευτική εμπειρία έχοντας διδάξει σε πολλά προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Τα θέματα που διδάσκει περιλαμβάνουν:
– Διοίκηση Μάρκετινγκ
– Αρχές του Μάρκετινγκ
– Στρατηγικό Μάρκετινγκ
– Β2Β – Βιομηχανικό Μάρκετινγκ
– Οργάνωση και Διοίκηση Πωλήσεων
– Πολιτική Προϊόντος
– Ανάπτυξη Νέων Προϊόντων και Καινοτομιών
– Διοίκηση Χαρτοφυλακίου Πελατών
– Διεθνές Μάρκετινγκ
Έχει δημοσιεύσει πλήθος άρθρων σε επιστημονικά περιοδικά, καθώς επίσης έχει εκδόσει έναν μεγάλο αριθμό βιβλίων.

  • Τομέας Retail

Γιάννης Ξηρογιαννόπουλος

Είναι πτυχιούχος της Α.Σ.Ο.Ε.Ε., και κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων στην Χρηματοοικονομική Διοίκηση (Πανεπιστήμιο Poitiers – Γαλλία) και στην Διοίκηση Επιχειρήσεων με ειδίκευση στο Marketing (Πανεπιστήμιο Σορβόννη Παρίσι – Γαλλία).
Διαθέτει πάνω από 20 χρόνια επαγγελματική εμπειρία ως ανώτερο και ανώτατο διοικητικό στέλεχος, στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, στις εταιρείες ΕΛΑΙΣ Α.Ε. (Unilever), ΘΡΑΚΗ Α.Ε., Frigoglass S.A., ΜΕΒΓΑΛ Α.Ε., Συστήματα Sunlight A.E. και Media Strom σε θέσεις Marketing, Εταιρικής Επικοινωνίας, Στρατηγικού Σχεδιασμού, Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, Εμπορικής και Γενικής Διεύθυνσης.
Είναι μέλος της Ε.Ε.Δ.Ε. από το 1992 και διδάσκει στρατηγική και marketing στα μεταπτυχιακά της προγράμματα καθώς και στα προγράμματα του Βρετανικού C.I.M. (Chartered Institute of Marketing).
Μιλάει άπταιστα Αγγλικά και Γαλλικά

 

  • Τομέας Διαχείρισης & Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού

    Τομέας Executive Coaching & Ανάπτυξης Ομάδων

Θάνος Ανερούσος

Μέλος της κοινότητας των επαγγελματιών του Ανθρώπινου Δυναμικού για τριάντα και πλέον χρόνια. Ξεκίνησε την σταδιοδρομία του στον Όμιλο των Εταιρειών της ΙΖΟΛΑ, συνεχίζοντας στο ΜΙΝΙΟΝ ως στέλεχος στο τμήμα Ανθρωπίνων πόρων. Στην συνέχεια ως ανώτερο και ανώτατο στέλεχος στην Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων, διετέλεσε:

Στα πολυκαταστήματα MΙΝΙΟΝ ως Personnel Manager
στην Εταιρεία Συμβούλων HAY Group, ωςManagement Consultant
στην JOHNSON & SON, ως Human Resources Manager
στην Τoyota Ελλάς, ως Group Human Resources & Admin Director
στον όμιλο ΑΝΤ1, ως Group Human Resources and Admin Director
Τα τελευταία πέντε χρόνια ασχολείται με την Συμβουλευτική στον τομέα της Διοίκησης του Ανθρώπινου Δυναμικού

Κάτοχος πτυχίου Διοίκησης Επιχειρήσεων και Μεταπτυχιακού στον ίδιο τομέα, διατέλεσε εισηγητής σε πολυάριθμες εκπαιδευτικές συναντήσεις επαγγελματικών φορέων εκπαίδευσης καθώς και ανώτερων και ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

Δίδαξε μεταπτυχιακούς φοιτητές στο Deree College και το European University στο τομέα της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού και της Οργανωσιακής Συμπεριφοράς , έκανε πολυάριθμες παρουσιάσεις σε συνέδρια και σεμινάρια επαγγελματικών και εκπαιδευτικών φορέων.

Από το 1998 μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού και εκλεγμένος Πρόεδρός του για το χρονικό διάστημα 2001- 2004.

 

  • Τομέας Business Excellence, Διαχείριση Ποιότητας & Συστήματα ISO

Τάσσος Ναούμ

Είναι απόφοιτος της Σχολής ικάρων, τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών, με μεταπτυχιακές σπουδές στη Γαλλία ως Μηχανικός Πληροφορικής.
Εργάζεται ως επιθεωρητής/ επικεφαλής επιθεωρητής για φορείς πιστοποίησης από το 2004, με πάνω από 400 επιθεωρήσεις σε Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας και Συστήματα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών.
Από το 2009 ασχολείται με τη ανάπτυξη Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας και Ασφάλειας Πληροφοριών (πάνω από 50 έργα).
Είναι πιστοποιημένος από τον IRCA (International Register of Certificated Auditors) σαν επικεφαλής εισηγητής σε αντίστοιχα σεμινάρια επιθεωρητών.

Ζήσης Ευαγγέλου

Είναι διπλωματούχος Χημικός Μηχανικός από το Ε.Μ.Π. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε θέματα οργανωτικού σχεδιασμού, σχεδιασμού και υποστήριξης εφαρμογής διαδικασιών, μελετών αύξησης παραγωγικότητας, ανασχεδιασμού επιχειρήσεων, ανάπτυξης συστημάτων διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού και ανάπτυξης συστημάτων αξιολόγησης απόδοσης επιχειρήσεων. Με 14 έτη στην βιομηχανία σε θέσεις παραγωγής και διαχείρισης ποιότητας και πάνω από 20 έτη ως σύμβουλος επιχειρήσεων του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, έχει αποκτήσει βαθύτατη εμπειρία και εξειδίκευση στη διοίκηση έργων εγκατάστασης τέτοιων συστημάτων. Παράλληλα, ως εισηγητής σεμιναρίων, έχει συσσωρευμένη εμπειρία που ξεπερνά τις 8.000 ώρες εισήγησης συναφών θεμάτων. Είναι επικεφαλής επιθεωρητής συστημάτων. Είναι Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Ενηλίκων από τον οργανισμό Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.